Verzorgende IG bbl en Verpleegkundige zorg vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de zorg of wilt je graag een nieuwe carrièrestap maken? Bij ZorgAccent bieden wij verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wij hebben regelmatig vacatures, zowel met als zonder BBL-opleiding.

Combineer leren en werken bij ZorgAccent

Bij ZorgAccent kun je jouw carrière in de zorgsector een boost geven. Wij bieden uitdagende BBL opleidingsplaatsen voor aanstormend zorgtalent. Of je nu net begint of een carrièreswitch overweegt, bij ons vind je de ideale mix van werken en leren.

Ontdek praktijverhalen

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken voor ZorgAccent? Maak kennis met Melvin Müthing, die al 12,5 jaar als Verzorgende IG in de wijkverpleging in Almelo werkt.

ZorgAccent_Jij_maakt-onze-zorg_bijzonder-Melvin-Muthing

 

Lees hier het mooie verhaal van Melvin over zijn carrière bij ZorgAccent. Of laat je inspireren door de verhalen van andere collega’s.

 

 

 

 

 

Herintreden of omscholen? Check dit!

Twijfel je of herintreden of omscholen naar een baan in de zorg iets voor je is? Lees dan het verhaal van Renate Schonewille, die als pedicure vanuit huis werkte en bij ons de opleiding tot Verzorgende IG volgde. Zij koos voor de opleiding tot Verzorgende IG omdat ze meer uitdaging zocht in haar werk en het hebben van fijne collega’s miste.

 

Van uitdaging naar tevredenheid

Volgens Renate was de opleiding intensief, maar ze haalde er veel voldoening uit: “Soms was het lastig om alle ballen in de lucht te houden: opdrachten van school, uitdagingen op het werk en twee opgroeiende kinderen thuis. Maar ik zou het voor geen goud willen missen.” Wilt u meer weten over herintreden of omscholen? Lees haar volledige verhaal.

Zo werk je bij ZorgAccent

Bij ZorgAccent streven we naar een nieuwe manier van werken, met minder papierwerk en meer tijd voor directe zorgverlening. Daarin zijn we geslaagd. Al onze teams werken zelfsturend, wat betekent dat je bij ons geen manager heeft. Samen met jouw collega’s bepaal je hoe je de beste zorg kunt leveren. Als verzorgende IG heb je dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd terugvallen op jouw team. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bezoek ons YouTube kanaal!

 

Taken van een verzorgende IG bij ZorgAccent

Als verzorgende IG verpleegt en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vind het ook leuk om samen te werken met collega’s. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Lijk je dat wat? Lees dan hieronder hoe je kunt starten met de opleiding tot Verzorgende IG.

 

Onze vacatures voor Verzorgende IG BBL

Bij ZorgAccent hebben we regelmatig vacatures. Elk jaar werven we mensen voor onze opleidingsplaatsen. Deze zijn bestemd voor zorgtalenten die willen beginnen aan de mbo-opleiding tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg. Hopelijk mogen we ook jou verwelkomen!

BBL verpleegkundige vacatures

Meer weten over onze BBL of wijkverpleegkundige vacatures?

Wil je meer informatie over onze vacatures? Neem dan contact op met onze praktijkcoördinatoren:

Of check onze vacaturepagina. Hier vind je een overzicht van de vacatures en andere plekken die we op dit moment vrij hebben. Het aanbod verandert regelmatig. Dus kom regelmatig terug als je op de hoogte wilt blijven!

‘ZorgAccent geeft mij ruimte om leerling te zijn’

Renate en Paola zijn het met elkaar eens, werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Soms moeten mensen even hun verhaal kwijt en zijn ze emotioneel. Op school en in de praktijk leer je hoe je hiermee omgaat. Klik op de polaroid en lees verhalen van medewerkers van ZorgAccent.

Sandra van Leeuwen (43 jaar) heeft de opleiding Verzorgende IG BBL / Maatschappelijke Zorg gevolgd aan Landstede in Raalte. Klik op de polaroid en lees het verhaal van Sandra waarom zij er bewust voor heeft gekozen haar opleiding binnen ZorgAccent te volgen en waarom Gerontopsychiatrie haar zo aanspreekt.

Klik op de polaroid en lees het verhaal Melvin Müthing, Verzorgende IG in wijkteam Castello in Almelo. Als kleine jongen wist hij al dat hij een carrière in de zorg ambieerde. Inmiddels werkt hij al 12,5 jaar ZorgAccent!

Bij ZorgAccent kun je in diverse werkvelden aan de slag. 

Woonzorg

Net als thuis

Binnen de woonzorg wordt gewerkt met de visie Net als thuis. Wil jij aan de slag in een van de zelfsturende teams?
Lees meer

Wijkverpleging

Zelfsturend...

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie.
Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Van onschatbare waarde

Je werkt bij de cliënt thuis.
Zij zijn tijdelijk of langdurig zelf niet in staat om het huishouden uit te voeren.
Lees meer

Ondersteuning

Service en dienstverlenend

Maak jij het een ander graag naar de zin? Dan kun jij de juiste ondersteuning bieden aan de zelfsturende teams.
Lees meer