Verzorgende IG bbl en Verpleegkundige zorg vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de zorg of wil je graag een nieuwe carrièrestap maken? Bij ZorgAccent vind je verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan. Wij hebben regelmatig vacatures voor verzorgende IG (bbl) en andere functies, met of zonder bbl.

Naar school én werken bij ZorgAccent

Bij ZorgAccent kun je werken én leren tegelijkertijd. Wij bieden opleidingsplaatsen in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl), waarbij je één dag per week naar het roc gaat en de rest van de tijd praktijkervaring opdoet in de woonzorg en wijkverpleging.

Ontdek verhalen uit de praktijk

Nieuwsgierig naar hoe het is om te werken voor ZorgAccent? Melvin Müthing werkt al 12,5 jaar als Verzorgende IG in de wijkverpleging in Almelo.

ZorgAccent_Jij_maakt-onze-zorg_bijzonder-Melvin-Muthing

 

Lees hier het mooie verhaal van Melvin over zijn carrière bij ZorgAccent. Of laat je inspireren door de verhalen van andere collega’s.

 

 

 

 

 

Herintreden of omscholen? Check dit!

Twijfel je of herintreden of omscholen naar een baan in de zorg iets voor jou is? Lees dan het verhaal van Renate Schonewille, die als pedicure vanuit huis werkte en bij ons de opleiding tot Verzorgende IG volgde. Zij startte met de opleiding tot Verzorgende IG. Voorheen werkte ze als pedicure vanuit huis. “Leuk hoor”, vertelt ze daarover, “maar ik zocht meer uitdaging in m’n werk en ik miste het hebben van fijne collega’s.”

 

Uitdaging wordt tevreden gevoel

De opleiding was stevig, maar gaf bovenal veel voldoening, volgens Renate: “Af en toe was het best pittig om alle ballen in de lucht te houden: met opdrachten van school, uitdagingen in het werk en twee opgroeiende kinderen thuis. Maar ik had het echt voor geen goud willen missen.” Meer weten over herintreden of omscholen? Lees haar complete verhaal.

Zo werk je bij ZorgAccent

Een nieuwe manier van werken. Dát wilden we bij ZorgAccent. Met minder papierwerk en meer handen aan het bed. Daar zijn we in geslaagd. Sinds een aantal jaren zijn al onze teams zelfsturend. Als je bij ons aan de slag gaat, heb je daarom geen manager. Samen met je collega’s bepaal je hoe je de beste zorg levert. Je hebt als verzorgende IG dus veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Maar je staat er niet alleen voor. Je kunt immers altijd terugvallen op je team. Meer weten over hoe we werken? Check dan ons YouTube kanaal!

 

Wat doet een verzorgende IG bij ZorgAccent?

In de functie van verzorgende IG verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Zelfstandig werken gaat je goed af. Maar je vindt het ook leuk om samen met collega’s te werken. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Lijkt je dat wat? Lees dan hieronder hoe je start met de opleiding tot Verzorgende IG.

 

Onze vacatures voor Verzorgende IG (bbl) en verpleegkundige

Wij hebben regelmatig vacatures. Daarom werven we elk jaar mensen voor onze opleidingsplaatsen. Deze gaan naar zorgtalenten die willen starten met de mbo-opleiding tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg. Hopelijk mogen we jou dan ook ontmoeten!

BBL verpleegkundige vacatures

Meer weten over onze verzorgende IG bbl of wijkverpleegkundige vacatures?

Wil je meer informatie over werken en leren bij ZorgAccent? Mail dan met de praktijkcoördinatoren:

Of check onze vacaturepagina. Hier vind je een overzicht van de vacatures en andere plekken die we op dit moment vrij hebben. Het aanbod verandert regelmatig. Dus kom regelmatig terug als je op de hoogte wilt blijven!

‘ZorgAccent geeft mij ruimte om leerling te zijn’

Renate en Paola zijn het met elkaar eens, werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Soms moeten mensen even hun verhaal kwijt en zijn ze emotioneel. Op school en in de praktijk leer je hoe je hiermee omgaat. Klik op de polaroid en lees verhalen van medewerkers van ZorgAccent.

Sandra van Leeuwen (43 jaar) heeft de opleiding Verzorgende IG BBL / Maatschappelijke Zorg gevolgd aan Landstede in Raalte. Klik op de polaroid en lees het verhaal van Sandra waarom zij er bewust voor heeft gekozen haar opleiding binnen ZorgAccent te volgen en waarom Gerontopsychiatrie haar zo aanspreekt.

Klik op de polaroid en lees het verhaal Melvin Müthing, Verzorgende IG in wijkteam Castello in Almelo. Als kleine jongen wist hij al dat hij een carrière in de zorg ambieerde. Inmiddels werkt hij al 12,5 jaar ZorgAccent!

Bij ZorgAccent kun je in diverse werkvelden aan de slag. 

Woonzorg

Net als thuis

Binnen de woonzorg wordt gewerkt met de visie Net als thuis. Wil jij aan de slag in een van de zelfsturende teams?
Lees meer

Wijkverpleging

Zelfsturend...

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie.
Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Van onschatbare waarde

Je werkt bij de cliënt thuis.
Zij zijn tijdelijk of langdurig zelf niet in staat om het huishouden uit te voeren.
Lees meer

Ondersteuning

Service en dienstverlenend

Maak jij het een ander graag naar de zin? Dan kun jij de juiste ondersteuning bieden aan de zelfsturende teams.
Lees meer