Wijkverpleegkundige Vacatures

Ontdek de Voldoening van Thuiszorg bij ZorgAccent

Als wijkverpleegkundige bij ZorgAccent ben je niet zomaar een zorgverlener. Je bent een essentiële schakel in de thuiszorg, waar je dagelijks het verschil maakt in het leven van individuen en gemeenschappen. Onze wijkverpleegkundigen bieden zorg op maat in de huiselijke omgeving van cliënten en spelen een sleutelrol in hun welzijn en onafhankelijkheid​​.

Almelo

Verzorgende IG wijkteam Windmolen Almelo

Wierden

Verzorgende IG/Verpleegkundige niveau 4 team Wierden West

Wierden

Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige Wierden Zuid

Vroomshoop

Verzorgende IG/Verpleegkundige wijkteam Het Flierborgh Vroomshoop

Nijverdal

Verzorgende IG ZAra Thuis

Nijverdal

Helpenden ZAra Thuis

Wijkverpleegkundige vacatures: Een Unieke Werkomgeving

Je werkt in een team dat volledige verantwoordelijkheid draagt voor cliëntenzorg. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om zorgplannen aan te passen en te implementeren die het beste aansluiten bij de behoeften van je cliënten​​.

Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling

In deze rol ontwikkel je je snel, mede dankzij de steun van collega’s en een omgeving die het belang van continue ontwikkeling en bijscholing erkent. Ontdek meer over onze opleidingsmogelijkheden en hoe wij je ondersteunen in je professionele groei.

Vernieuwende Werkwijze bij ZorgAccent

Bij ZorgAccent werken we met zelfsturende teams. Dit betekent minder management en meer directe zorg. Als wijkverpleegkundige heb je veel autonomie, wat resulteert in hogere tevredenheid zowel bij medewerkers als cliënten​​.

Teamwerk en Zelfmanagement

Jouw team van ongeveer 9 collega’s beheert samen alle aspecten van de zorg, van planning tot budgettering. Ontdek hoe wij werken in de thuiszorg en hoe ons unieke model je dagelijkse werkzaamheden beïnvloedt.

Minder Managers, Meer Verantwoordelijkheid

Deze werkwijze zorgt voor meer verantwoordelijkheid binnen de teams, wat leidt tot creatieve oplossingen en een betere kwaliteit van zorg​​.

Sluit je aan bij Ons Team

Wil je deel uitmaken van een vooruitstrevende organisatie die waarde hecht aan zowel de cliënt als de professional? Bekijk dan onze huidige wijkverpleegkundige vacatures en begin aan een lonende carrière bij ZorgAccent.