Ondersteuning

De ondersteunende diensten zijn faciliterend aan de zelfsturende zorgteams. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat afdelingen zich door ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op het gebied van zelfsturing. Dat is continue proces waar we met elkaar aan werken.

Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties.

Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijk zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams.

Sinds 2010 zijn wij voorloper in deze manier van werken en daar zijn we best trots op. ZorgAccent scoort hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is bij het logo de ondertitel opgenomen: ‘Denkt in mogelijkheden’.

Het is onze missie om iedereen te laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is.

Bekijk vacatures

Een voorbeeld: de digitale sollicitatieprocedure

De afgelopen maanden is er met diverse afdelingen en leveranciers intensief samengewerkt om één van onze ambities te realiseren, een digitale sollicitatieprocedure. En we zijn super trots op het resultaat! Met de livegang van deze website starten we ook met deze nieuwe procedure.

Potentiële collega’s kunnen nu solliciteren via de ‘werken bij ZorgAccent’ website. Op de website treffen ze niet alleen onze vacatures aan, maar ook heel veel informatie over ZorgAccent, aangevuld met foto’s en leuke verhalen van mensen uit onze eigen organisatie!

Nog een voorbeeld van ondersteuning en het blijven zoeken naar verbinding

Het zoeken van verbinding geldt niet alleen voor de medewerkers werkzaam in de zorg. Ook de medewerkers in de ondersteuning zoeken verbinding met de medewerkers in de zorg én de zorgteams met elkaar. Hiervoor is in 2018 het nieuwe intranet binnen de organisatie gelanceerd, ZorgAccentPlein. Hét platform waar nieuws uit de organisatie wordt gedeeld maar ook kan elk team of individuele medewerker berichten plaatsen onder ‘Koffiepraat’. Teams delen informatie en medewerkers laten zien dat ze een leuke middag met cliënten hebben georganiseerd of een gezellig teamuitje hebben gehad.

Meer lezen over onze arbeidsvoorwaarden?

 

 

ZorgAccentPlein

Hét platform waar informatie kan worden gevonden, de Raad van Bestuur een blog heeft en nieuws en koffiepraat uit de organisatie wordt gedeeld.

Ook is er een interne ‘Marktplaats’ module gerealiseerd, hoe leuk is dát!

Bij ZorgAccent kun je in diverse werkvelden aan de slag. 

Woonzorg

Net als thuis

Binnen de woonzorg wordt gewerkt met de visie Net als thuis. Wil jij aan de slag in een van de zelfsturende teams?
Lees meer

Wijkverpleging

Zelfsturend...

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie.
Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Van onschatbare waarde

Je werkt bij de cliënt thuis.
Zij zijn tijdelijk of langdurig zelf niet in staat om het huishouden uit te voeren.
Lees meer

Ondersteuning

Service en dienstverlenend

Maak jij het een ander graag naar de zin? Dan kun jij de juiste ondersteuning bieden aan de zelfsturende teams.
Lees meer