Vacatures woonzorg: persoonlijk werken en zorgen

Zoek je een zinvolle baan in Twente of Salland? Werk je graag met ouderen en wil je aan de slag in een woonzorgcentrum? Bekijk dan de vacatures in de woonzorg bij ZorgAccent. Wij zijn een moderne zorgorganisatie met een vernieuwende manier van werken. Bovendien krijg je bij ons volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Hellendoorn

Specialist Oudergeneeskunde

Hellendoorn

Woongroepbegeleider VIG De Blenke team Vrugtevenne

Almelo

Woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige De Hofkamp team Het hofje

Almelo

Woongroepbegeleider VIG De Hofkamp team De Spoel

Hellendoorn

Woongroepbegeleider Geronto-Psychiatrischezorg De Eschhoek

Enthousiaste begeleider bewegen

Nijverdal

Woongroepbegeleider verzorgende IG , team Magnolia, De Parallel

Nijverdal

Woongroepbegeleider VIG De Hoge Es team Spinnerij

Hellendoorn

Afdelingsassistent De Blenke team Molenzicht

Hellendoorn

Nachtdienst woongroepbegeleider VIG team Eschhoek

Hellendoorn

Woongroepbegeleider VIG, Rhanerhoek team de Kafmolen

Thuis in een woonzorgcentrum

Sommige ouderen kunnen niet langer zelfstandig wonen. Maar ze gaan wel het liefst door op de manier die ze gewend zijn. Daarom denken we bij ZorgAccent in mogelijkheden. In de beschermde omgeving van onze woonzorgcentra doen we ons best voor het welzijn van onze bewoners. Samen met mantelzorgers en vrijwilligers kijken we wat er wél kan. Alles is bespreekbaar. Want wij willen dat ouderen zich bij ons thuis voelen.

 

Net als thuis

Ons uitgangspunt voor woonzorg is dan ook ‘Net als thuis’. Bij ons draait het om een persoonlijke manier van wonen en werken. En om de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger. Want alleen zo krijgen bewoners de zorg die het best bij hen past. En voelen ze zich helemaal op hun plek, ook al wonen ze niet meer thuis.

 

Samen werken bij ZorgAccent

ZorgAccent heeft een vernieuwende, kleinschalige en persoonlijke werkwijze. Onze teams hebben een vaste samenstelling en werken allemaal zelfstandig. Samen met de cliënt en je collega’s bepaal je wat de beste zorg is. Als medewerker draag je dus veel verantwoordelijkheid. Maar je staat er niet alleen voor. Je teamleden staan altijd voor je klaar. In nauwe samenwerking met hen lever je maatwerk.

 

Minder papierwerk, meer handen aan het bed

Bij ZorgAccent stapten we een aantal jaar geleden over naar deze nieuwe manier van werken. We wilden minder papierwerk. En meer handen aan het bed. Dat lukte. Al onze teams zijn tegenwoordig zelfsturend. We hebben dus geen managers meer. En er werken minder mensen in de ondersteuning. In ruil daarvoor kregen we veel meer handen aan het bed. En heb je als medewerker heel veel vrijheid. Meer weten? Bekijk de filmpjes over hoe we werken.

 

Dit ben jij

Je wilt als woonbegeleider aan de slag in een van onze zorgcentra en zoekt dus woonzorgcentrum vacatures. Je hebt dan het diploma verzorgende IG en kunt goed zelfstandig werken. Tegelijkertijd functioneer je ook binnen een multifunctioneel team prima. Binnen je team vind je het leuk om verschillende taken aan te pakken. Zo zorg je samen dat jullie team goed functioneert. En dat de kwaliteit en zorg voor de bewoners op peil is. Je weet hoe je voor elke bewoner het thuisgevoel creëert. Zodat ieder zich veilig en geborgen voelt. Dat je in flexibele diensten werkt, vind je prima.

Volop kansen om te groeien

De kwaliteit van onze zorg staat of valt met onze medewerkers. Kom je bij ons werken? Dan vinden we het belangrijk om in jou te blijven investeren. Zo kun je je bij ons blijven ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om binnen je functie meer te leren. En je kunt ook doorgroeien naar andere functies in onze organisatie. We hebben zelfs onze eigen digitale leeromgeving. Op die manier heb je helemaal zelf de regie over je eigen ontwikkeling! Dus … toe aan onze woonzorgcentrum vacatures …?

 

Check de vacatures woonzorg en woonzorgcentrum bij ZorgAccent

Bij ons vind je regelmatig vacatures in de woonzorg. Bekijk bijvoorbeeld onze woonzorgcentrum vacatures in Noordwest-Twente en in delen van Salland. Ook als je leren en werken wilt combineren, kun je bij ons terecht. Wil je meer weten over werken bij ZorgAccent? Of ben je benieuwd naar andere vacatures? Neem dan contact op. We geven graag antwoord op je vragen!