Vacature woonzorg – Woonzorgcentrum vacatures

Solliciteer op online op vacatures woonzorg

Vacatures woonzorg zijn bij ZorgAccent nooit lang vrij. Geen wonder, want de onderlinge sfeer in een woonzorgcentrum is goed en de bewoners waarderen je inzet enorm. We werken in kleinschalige, zelfsturende teams volgens de visie ‘net als thuis’. Je hebt een verantwoordelijke taak, maar toch sta je er nooit alleen voor. We helpen elkaar en maken er samen een prachtige tijd van. Op de eerste plaats voor de bewoners, maar ook voor onszelf.

14 November 2019

woongroepbegeleider Verzorgende IG team Loohekke in Hellendoorn

11 November 2019

Woongroepbegeleider psychiatrische zorg t.b.v. KORSAKOV

5 November 2019

Woongroepbegeleider VIG of verpleegkundige 4, ’t Wedervoort team de Barkel in Wierden

21 October 2019

Enthousiaste woongroepbegeleider VIG de Blenke Hellendoorn team de Tuinkamer

23 October 2019

Woongroepbegeleider VIG de Blenke team Molenzicht

26 September 2019

Woongroepbegeleider psychiatrische zorg t.b.v. KORSAKOV

2 October 2019

Woongroepbeg. VIG of Verpleegkundige de Koppel in Almelo team de Wissel

Woonzorgcentrum vacatures zijn uitdagend

Een baan in de woonzorg geeft je voldoening. Bij ZorgAccent werken we op een vernieuwende, kleinschalige en persoonlijke manier. In ons werk staat de relatie tussen bewoners, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Dat dit uitstekend werkt, zie je wel aan de reacties van bewoners. Zij hebben het hier naar hun zin en waarderen jou als medewerker om wat je doet. Bekijk en solliciteer op onze woonzorgcentrum vacatures online.

Werken en wonen net als thuis

Aan mensen die het niet meer lukt om thuis te blijven wonen, biedt ZorgAccent een fijne en beschermde woonomgeving in een van de woonzorglocaties. In goed overleg met een aantal collega’s werk je zelfstandig en volgens eigenzicht aan het welzijn van onze bewoners. Ons streven is steeds om bewoners in staat te stellen hun leven zo in te richten, zoals ze dat thuis gewend waren. Daarbij denken we in mogelijkheden. Niets is onbespreekbaar, en we kijken samen naar wat nog wél kan.

Houd de vacatures woonzorg bij ZorgAccent in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie met woonzorglocaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord West Twente tot in grote delen van Salland. En in heel veel van deze wijken en kernen zijn woonzorgcentra te vinden van ZorgAccent. Regelmatig komen er uitdagende vacatures vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de woonzorg? Ga je graag aan de slag bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken & leren.