Vacature woonzorg – Woonzorgcentrum vacatures

Solliciteer op online op vacatures woonzorg

Vacatures woonzorg zijn bij ZorgAccent nooit lang vrij. Geen wonder, want de onderlinge sfeer in een woonzorgcentrum is goed en de bewoners waarderen je inzet enorm. We werken in kleinschalige, zelfsturende teams volgens de visie ‘net als thuis’. Je hebt een verantwoordelijke taak, maar toch sta je er nooit alleen voor. We helpen elkaar en maken er samen een prachtige tijd van. Op de eerste plaats voor de bewoners, maar ook voor onszelf.

2 april 2020

WGB Verzorgende IG of Verpleegkundige team de Wissel, de Koppel

24 maart 2020

Woongroepbegeleider VIG Heemsteresch team Hammerflier

31 maart 2020

WGB Verzorgende IG team Mastenbroek Het Liefferdinck in Den Ham

31 maart 2020

Huishoudelijke hulp team Mastenbroek het Liefferdinck in Den Ham

29 januari 2020

SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE of BASISARTS

3 februari 2020

woongroepbegeleider verzorgende IG team de Dinkel

17 maart 2020

Woongroepbegeleider VIG Hoge Es Spinnerij per direct!

2 maart 2020

Helpende voor een 3-tal afdelingen locatie Krönnenzommer

19 maart 2020

Praktijkverpleegkundige

Woonzorgcentrum vacatures zijn uitdagend

Een baan in de woonzorg geeft je voldoening. Bij ZorgAccent werken we op een vernieuwende, kleinschalige en persoonlijke manier. In ons werk staat de relatie tussen bewoners, zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Dat dit uitstekend werkt, zie je wel aan de reacties van bewoners. Zij hebben het hier naar hun zin en waarderen jou als medewerker om wat je doet. Bekijk en solliciteer op onze vacatures online.

Werken en wonen net als thuis

Aan mensen die het niet meer lukt om thuis te blijven wonen, biedt ZorgAccent een fijne en beschermde woonomgeving in een van de woonzorglocaties. In goed overleg met een aantal collega’s werk je zelfstandig en volgens eigenzicht aan het welzijn van onze bewoners. Ons streven is steeds om bewoners in staat te stellen hun leven zo in te richten, zoals ze dat thuis gewend waren. Daarbij denken we in mogelijkheden. Niets is onbespreekbaar, en we kijken samen naar wat nog wél kan.

Houd de vacatures woonzorg bij ZorgAccent in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie met woonzorglocaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord West Twente tot in grote delen van Salland. En in heel veel van deze wijken en kernen zijn woonzorgcentra te vinden van ZorgAccent. Regelmatig komen er uitdagende vacatures vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de woonzorg? Ga je graag aan de slag bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken & leren.