Vacatures woonzorg: persoonlijk werken en zorgen

Ben je op zoek naar een baan met betekenis in de regio Twente of Salland? Heb je een passie voor de zorg voor ouderen en zie je jezelf al werken in een warm en uitnodigend woonzorgcentrum? Dan zijn de woonzorg vacatures bij ZorgAccent precies wat je zoekt. Wij staan bekend als een vooruitstrevende zorgverlener waarbij we niet alleen zorg aanbieden, maar ook een thuis. Met een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en carrièrepaden binnen handbereik, kun je bij ons een loopbaan opbouwen die even bevredigend als belangrijk is.

Hellendoorn

Leerling verzorgende-IG bij ZorgAccent Gerontopsychiatrie

Hellendoorn

Woongroepbegeleiders gerontopsychiatrische zorg, Eschhoek

Hellendoorn

Leerling Verzorgende IG/MMZ niveau 4 Korsakov Krönnenzommer

Hellendoorn

WGB Psychiatrische Zorg t.b.v. Korsakov diverse woongroepen

Hellendoorn

Woongroepbegeleider VIG team De Tuinkamer, De Blenke

Hellendoorn

Nachtdienst woongroepbegeleider Gerontopsychiatrie VIG team Eschhoek

Hellendoorn

Enthousiaste woongroepbegeleider VIG, Schulenborgh, de Regge

Almelo

Woongroepbegeleider VIG/Verpleegkundige, Hofkamp team het Hofje

Den Ham

Woongroepbegeleider VIG nachtdienst, Erve Nienenhoek

Almelo

Verzorgende IG/Verpleegkundige De Koppel, team De Wissel

Nijverdal

Woongroepbegeleider (vaste nachtdienst) VIG Parallel team de Markt (SOM)

Hellendoorn

Woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige Krönnenzommer, team De Dinkel

Nijverdal

Logopedist, locatie Nijverdal e.o.

Hellendoorn

Woongroepbegeleider VIG nachtdienst team de Dinkel

Hellendoorn

Enthousiaste woongroepbegeleider VIG, Rhanerhoek, de Kafmolen

Hellendoorn

Afdelingsassistent De Dinkel afdeling Schulenborgh

Nijverdal

Woongroepbegeleider VIG Hoge Es, afdeling Spinnerij

Almelo

Helpende, locatie de Hofkamp

Almelo

Woongroepbegeleiders VIG, locatie Hofkamp team de Allee

Nijverdal

Keukenassistent Hoge Es

Hellendoorn

Enthousiaste en flexibele woongroepbegeleider VIG, Krönnenzommer

Almelo

Woongroepbegeleider VIG De Hofkamp team De Hagen

Woongroepbegeleider VIG locatie Eelerhof, team Lindenhof

Thuis in een woonzorgcentrum

Voor veel ouderen is zelfstandig wonen niet langer mogelijk. Wij van ZorgAccent geloven in het creëren van een leefomgeving waar zij zich niet alleen verzorgd maar ook thuis voelen. Onze woonzorgcentra bieden een veilige haven waar het dagelijks leven zoveel mogelijk het ‘normale’ leven nabootst. Wij staan open voor vernieuwing en samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers om te zorgen voor een leven vol mogelijkheden en comfort voor onze bewoners.

 

Een nieuwe kijk op woonzorg

Onze visie ‘Net als thuis’ verweeft persoonlijkheid met professionele zorg. Bij ZorgAccent is elke interactie belangrijk; wij erkennen de waardevolle bijdrage van iedereen – van zorgprofessional tot mantelzorger. Dit zorgt voor een zorg die op maat gemaakt is voor elke bewoner, waardoor zij zich volledig ondersteund en thuis voelen, zelfs als ze buiten hun eigen huis zijn.

 

Samenwerken in zelfsturende teams

ZorgAccent heeft een vernieuwende, kleinschalige en persoonlijke werkwijze. Onze teams hebben een vaste samenstelling en werken allemaal zelfstandig. Samen met de cliënt en je collega’s bepaal je wat de beste zorg is. Als medewerker draag je dus veel verantwoordelijkheid. Maar je staat er niet alleen voor. Je teamleden staan altijd voor je klaar. In nauwe samenwerking met hen lever je maatwerk.

 

Minder papierwerk, meer handen aan het bed

Bij ZorgAccent stapten we een aantal jaar geleden over naar deze nieuwe manier van werken. We wilden minder papierwerk. En meer handen aan het bed. Dat lukte. Al onze teams zijn tegenwoordig zelfsturend. We hebben dus geen managers meer. En er werken minder mensen in de ondersteuning. In ruil daarvoor kregen we veel meer handen aan het bed. En heb je als medewerker heel veel vrijheid. Meer weten? Bekijk de filmpjes over hoe we werken.

 

Dit ben jij

Je wilt als woonbegeleider aan de slag in een van onze zorgcentra en zoekt dus woonzorgcentrum vacatures. Je hebt dan het diploma verzorgende IG en kunt goed zelfstandig werken. Tegelijkertijd functioneer je ook binnen een multifunctioneel team prima. Binnen je team vind je het leuk om verschillende taken aan te pakken. Zo zorg je samen dat jullie team goed functioneert. En dat de kwaliteit en zorg voor de bewoners op peil is. Je weet hoe je voor elke bewoner het thuisgevoel creëert. Zodat ieder zich veilig en geborgen voelt. Dat je in flexibele diensten werkt, vind je prima.

Volop kansen om te groeien

De kwaliteit van onze zorg staat of valt met onze medewerkers. Kom je bij ons werken? Dan vinden we het belangrijk om in jou te blijven investeren. Zo kun je je bij ons blijven ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om binnen je functie meer te leren. En je kunt ook doorgroeien naar andere functies in onze organisatie. We hebben zelfs onze eigen digitale leeromgeving. Op die manier heb je helemaal zelf de regie over je eigen ontwikkeling! Dus … toe aan onze woonzorgcentrum vacatures …?

 

Check de vacatures woonzorg en woonzorgcentrum bij ZorgAccent

Bij ons vind je regelmatig vacatures in de woonzorg. Bekijk bijvoorbeeld onze woonzorgcentrum vacatures in Noordwest-Twente en in delen van Salland. Ook als je leren en werken wilt combineren, kun je bij ons terecht. Wil je meer weten over werken bij ZorgAccent? Of ben je benieuwd naar andere vacatures? Neem dan contact op. We geven graag antwoord op je vragen!