Vacatures dagbesteding of dagopvang ouderen

Vacatures dagbesteding ouderen

Dagbesteding bij ZorgAccent bestaat uit samen activiteiten ondernemen in een huiselijke sfeer. Je onderneemt activiteiten die passen bij de cliënt. Voor de een betekent dit lekker buiten wandelen, terwijl de ander meer behoefte heeft aan een kaartspel of samen zingen. Jij zorgt dat elke cliënt in jouw kleinschalige team bij ZorgAccent een fijne dag heeft. Dat deze mensen (weer) genieten van het leven. Dat ze voldaan teruggaan naar hun woonzorgkamer of eigen woning, en uitzien naar de volgende dagbesteding.

 

8 april 2021

Verzorgende IG/Verpleegkundige Nachtzorgteam

14 april 2021

Verpleegkundige/ Verzorgende IG Aalderinkshoek in Almelo

16 april 2021

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Almelo Castello 1

16 april 2021

Verzorgende IG / (Wijk)verpleegkundige Geesteren-De Pollen

16 april 2021

Wijkverpleegkundige Vriezenveen West

26 april 2021

Wijkverpleegkundige Tubbergen Noord

29 april 2021

Verpleegkundige niveau 4/5 wijkteam Oale Bleeke Nijverdal

30 april 2021

Verzorgende IG/Verpleegkundige Aadorp Vriezenveen

30 april 2021

Casemanagers Dementie

7 mei 2021

Verzorgende IG / (Wijk)verpleegkundige Almelo Rosarium

Dagopvang ouderen vacatures

Dagopvang klinkt misschien weinig actief, maar dat is het allerminst. Als begeleider kijk je goed naar wat iemand wél kan en stimuleer je hen om mee te doen. Je coördineert afspraken in het kader van de dagbesteding en zorgt voor afstemming tussen de cliënt en zijn of haar behandelaar. Ook ben je contactpersoon voor mantelzorgers en andere aanverwanten. Dit doe je in goede afstemming met collega’s in je team. Je staat er nooit alleen voor bij ZorgAccent.

 

Begeleider dagbesteding

Vacatures bij ZorgAccent zijn gevarieerd en vragen om creativiteit en oplossingsgerichtheid. Want je stemt activiteiten af op voorkeuren en wensen van elke individu in de groep. De een helpt graag bij het voorbereiden van het eten, terwijl de ander liever door de krant bladert. Ondertussen vertelt je een leuke anekdote, maar heb je ook oog voor iemand die wat stiller is dan anders. Jij zorgt ervoor, met je collega’s, dat mensen die deelnemen aan dagbesteding bij ZorgAccent, een fijne dag hebben. Dat ze door gezamenlijke dagbesteding langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. En lukt het een cliënt niet om zelfstandig te komen, dan regel je ook nog het vervoer van en naar huis. Niets is jou te gek.

 

Houd de vacatures bij ZorgAccent in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie met locaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord West Twente tot in grote delen van Salland. En in al deze wijken en kernen bieden we dagbesteding en mooie activiteiten. Er komen regelmatig uitdagende vacatures vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag aan de slag in de dagbesteding bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken & leren.

Open chat