Dagbesteding vacatures van ouderen

Ben je op zoek naar een waardevolle en dynamische baan binnen de dagopvang of dagbesteding voor ouderen? Dan is ZorgAccent jouw toekomstige werkgever. Als gerenommeerde zorgorganisatie in Twente en Salland bieden we diverse mogelijkheden om je passie voor ouderenzorg uit te oefenen en te ontwikkelen.

Leerling Verzorgende IG

Almelo

Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige Almelo Beeklust

Enter

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Enter/Bornerbroek

Vroomshoop

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Vroomshoop Noord

Almelo

(Wijk)verpleegkundige/Verzorgende IG Almelo Noord West

Enter

Verzorgende IG / (Wijk)verpleegkundige Enter Midden Regge

Almelo

Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4, team Aalderinkshoek

Dagbesteding vacatures: Afwisselend werk met oog voor zorg

Ga je bij ZorgAccent aan de slag in de dagbesteding voor ouderen? Dan onderneem je samen activiteiten in een huiselijke sfeer. Je doet dingen die passen bij de cliënt. En waar die op dat moment behoefte aan heeft. Dat kan dus heel divers zijn; dDe een blijft liever thuis, terwijl de ander het fijn vindt om erop uit te trekken.

Een greep uit de dingen die je doet:

  • Wandeling maken of ergens buiten op een bankje zitten
  • Samen knutselen of iets anders creatiefs doen
  • Puzzelen of spelletjes doen
  • Helpen met koken
  • Tuinieren

 

Wat we van jou verwachten

Dagopvang klinkt misschien weinig actief, maar dat is het juist wel. Als begeleider kijk je goed naar wat iemand nog kan. En je stimuleert mensen om dan mee te doen met activiteiten. Je zorgt voor afstemming tussen de cliënt en zijn of haar behandelaar. En je coördineert de gemaakte afspraken. Ook ben je contactpersoon voor mantelzorgers en andere betrokkenen. Lukt het een cliënt niet om zelfstandig te komen? Dan regel je ook nog het vervoer van en naar huis. Bij al je taken werk je nauw samen met de collega’s in je team. Je staat er nooit alleen voor bij ZorgAccent.

 

Ouderen een fijne dag bezorgen

Jij zorgt dat elke cliënt in jouw kleinschalige team een fijne dag heeft. Dat deze mensen (weer) genieten van het leven. Dat ze zich door de gezamenlijke dagbesteding betrokken blijven voelen bij de wereld om hen heen. Dat ze voldaan teruggaan naar hun woonzorgkamer of eigen woning. En dat ze uitzien naar de volgende dagbesteding.

 

Veel vrijheid én verantwoordelijkheid

De teams van ZorgAccent functioneren helemaal zelfstandig. Je hebt geen manager. Samen met je collega’s bepaal je wat voor jullie de beste daginvulling is. Je hebt dus veel vrijheid. En veel verantwoordelijkheid. Werken bij ZorgAccent geeft je dan ook veel voldoening, want je maakt écht verschil in de levens van mensen.

 

Creativiteit staat voorop

Ga je als begeleider bij ZorgAccent aan de slag? Dan ben je sowieso creatief en oplossingsgericht. Want je stemt de activiteiten af op de voorkeuren en wensen van elke individu in de groep. De een helpt graag bij het voorbereiden van het eten, terwijl de ander liever door de krant bladert. Ondertussen vertel je een leuke anekdote én heb je oog voor iemand die wat stiller is dan anders.

 

Locaties van ZorgAccent

Met diverse dagbestedingslocaties en partnerschappen met zorgboerderijen, biedt ZorgAccent een breed spectrum van omgevingen en ervaringen voor ouderen. Van de gezelligheid van De Koppel in Almelo tot de rustieke charme van zorgboerderij ’t Klein Wierke in Bornerbroek, elke locatie biedt unieke kansen om bij te dragen aan de levenskwaliteit van senioren.

Onze dagbestedingen vind je op de volgende locaties:

 

We werken ook samen met de volgende zorgboerderijen:

Ook voor andere culturen: dagopvang ouderen vacatures

ZorgAccent werkt ook als partner van IMEAN. Dit is een dagopvang voor dementerende mensen met een migratieachtergrond. We bieden dit aan samen met de gemeente Almelo. In deze dagopvang werken mensen die naast Nederlands ook de moedertaal van de cliënten spreken. Ook binnen deze dagopvang voor ouderen uit andere culturen zijn vacatures.

 

Reageren op onze vacatures in de dagbesteding voor ouderen?

Wij zijn een grote en veelzijdige zorgorganisatie. Er komen dan ook regelmatig uitdagende vacatures voorbij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag aan de slag in een dagopvang van een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken en leren.