Vacatures ouderenzorg

  • Reset

4 juni 2020

Huishoudelijke hulp gemeente Hellendoorn/Nijverdal, Enter, Rijssen/Holten en Twenterand

28 mei 2020

Woongroepbegeleider VIG het Liefferdinck team Archem

20 mei 2020

Wijkverpleegkundige Almelo Binnenstad

20 mei 2020

Verzorgende IG of Verpleegkundige in de wijk Almelo Sluitersveld-Markgraven

18 mei 2020

Woongroepbegeleider VIG Hoge Es Nijverdal team Weverij (PG)

8 mei 2020

Verzorgende IG Almelo Beeklust

9 april 2020

Diverse functies tijdens Coronavirus

20 maart 2020

Verzorgende IG/Verpleegkundige Flierborgh

3 juni 2020

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Almelo Noord

25 mei 2020

WGB Verzorgende IG team de Markt van de Parallel

14 april 2020

2 Verzorgenden IG/Verpleegkundigen Nachtzorgteam

23 april 2020

Specialist Ouderengeneeskundige

15 mei 2020

Wijkverpleegkundige Vroomshoop Noord

De leukste vacatures in de ouderenzorg

Heb jij talent voor ZorgAccent? Dan zijn we op zoek naar jou. Binnen dienstverlenende organisaties zijn de mensen achter de organisatie de belangrijkste factor, namelijk de medewerkers en cliënten. Als lerende organisatie zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die willen groeien.

Binnen de ouderenzorg bieden we vacatures aan in de woonzorg, wijkverpleging, huishoudelijke hulp, thuiszorg en ondersteuning. Ontdek wat medewerkers vertellen over ZorgAccent en lees de verhalen.

 

De verschillende ouderenzorg vacatures

Vacatures Woonzorg

Werken in de woonzorg bij ZorgAccent gaat gepaard met een leuke sfeer en inzet wordt enorm gewaardeerd. Werk je graag op een persoonlijke manier om cliënten zich volledig thuis te laten voelen? Laten we bewoners samen op de eerste plaats zetten en solliciteer online op woonzorg vacatures.

 

Vacatures Dagbesteding

Samen activiteiten ondernemen in een huiselijke sfeer die passen bij de cliënt, dat is waar het werken in de dagbesteding om gaat. Per cliënt is dat anders, je zorgt ervoor dat de cliënt iedere dag wer een leuke dag ervaart. Past dat bij jou? Solliciteer dan op onze dagbesteding vacatures online!

 

Vacatures Wijkverpleging

Volledig zelfsturend verzorg en verpleeg je cliënten in de functie van verzorgende IG of wijkverpleegkundige. Dit gebeurt volledig in hun eigen thuissituatie.

 

Vacatures Thuiszorg

Voor vacatures in de thuiszorg ga je naar ZorgAccent, waar je inzet en betrokkenheid wordt gewaardeerd. Je stelt de cliënt  centraal op jouw manier en gaat zelfstandig op pad naar de mensen thuis. Als huishoudelijk hulp of verzorgende IG wordt je bijgestaan door een enthousiast team. Solliciteer daarom op onze thuiszorg vacatures!

 

Vacatures Huishoudelijke hulp

Bij de cliënt thuis biedt je huishoudelijk hulp waartoe hij of zij niet meer in staat is. Dit kan zowel van tijdelijk of langdurige het geval zijn voor cliënten. Dat is werken als huishoudelijke hulp bij ZorgAccent in Hellendoorn, Nijverdal, Wierden, Rijssen, Holten of Twenterand. Solliciteer online op vacatures huishoudelijke hulp.