Vacatures in de thuiszorg of thuishulp

Thuiszorg vacatures

Voor thuiszorg vacatures ga je naar ZorgAccent. Tenminste, als je zoekt naar vacatures waarin ze je waarden om jouw inzet en betrokkenheid. Voor de verantwoordelijkheid die je neemt en voor de manier waarop jij, jouw cliënt centraal stelt. Je gaat zelfstandig op pad naar mensen thuis, maar je staat er nooit helemaal alleen voor. Als verzorgende voel je de nabijheid van een enthousiast team dat jou bijstaat met raad en daad op momenten dat jij dit nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar huishoudelijke hulp vacatures of als verzorgende, werken bij ZorgAccent is prettig en leuk!

Voor alle zorg vacatures voor onbepaalde of bepaalde tijd kun je hier vinden.

28 december 2021

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Rijssen het Schild

7 januari 2022

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Vroomshoop Flierborgh

11 januari 2022

Wijkverpleegkundige Rijssen Noord

13 januari 2022

Verzorgende IG Almelo Windmolen

14 januari 2022

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Nijverdal Hoge Es

14 januari 2022

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Nijverdal Noetsele

14 januari 2022

Leerling Verzorgende IG

18 januari 2022

2 Verzorgenden IG/(Wijk)verpleegkundigen Almelo de Riet

21 januari 2022

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Vroomshoop Zuid

Vacatures in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg maakt dat geen dag hetzelfde is. Je stapt letterlijk binnen in het domein van, vaak kwetsbare, mensen. Cliënten die jouw aandacht en zorg nodig hebben. Weet dat je bij ZorgAccent deel uitmaakt van een zelfsturend wijkteam. Je neemt, met jouw collega’s de verantwoordelijkheid op je voor volledige cliëntenzorg. Dat vraagt wat van je, maar je krijgt er ook veel voldoening voor terug.

Werken in de Thuiszorg is een vak apart

Vraag je een thuishulp, een verzorgende IG of wijkverpleegkundige wat het werk zo boeiend maakt, dan staat het geven van persoonlijke aandacht bijna altijd op één. Het verlenen van zorg die volledig op de betrokkene is afgestemd, en die je geeft in de zo eigen, privé omgeving van de cliënt. Dit levert verrassende, mooie en ontroerende situaties op. Je ontwikkelt jezelf snel in de thuiszorg en je voelt de steun van collega’s die met je meedenken. Dat maakt de zorg voor mensen in de thuissituatie tot het mooiste vak wat er is.

Houd de thuishulp vacatures in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie met woonzorglocaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord West Twente tot in grote delen van Salland. En in al deze wijken en kernen verlenen we professionele thuiszorg. Er komen regelmatig uitdagende vacatures vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag aan de slag in de thuiszorg bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken & leren.

Open chat