Vacatures thuiszorg & thuishulp

Hoe mooi vind jij het, bij mensen thuis zorg geven? Ligt dit jou en ben je op zoek naar vacatures? Lees dan snel verder. Want bij ZorgAccent krijg je waardering voor je inzet en betrokkenheid. Voor de verantwoordelijkheid die je neemt. En voor de manier waarop je omkijkt naar je cliënten. Je gaat zelfstandig op pad naar mensen thuis en toch je staat er nooit helemaal alleen voor. Als verzorgende voel je de nabijheid van een enthousiast team. Je krijgt raad en daad op momenten dat jij dat nodig hebt.

Leerling Verzorgende IG

Almelo

Verzorgende IG/(wijk)verpleegkundige Almelo Beeklust

Enter

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Enter/Bornerbroek

Vroomshoop

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Vroomshoop Noord

Almelo

(Wijk)verpleegkundige/Verzorgende IG Almelo Noord West

Enter

Verzorgende IG / (Wijk)verpleegkundige Enter Midden Regge

Almelo

Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4, team Aalderinkshoek

Werken in de thuiszorg met veel voldoening

Er zijn verschillende soorten vacatures beschikbaar in de thuiszorg, zoals verpleegkundigen, verzorgenden, thuishulpen en coördinatoren. Werken in de thuiszorg is het helpen van cliënten met hun dagelijkse verzorging en activiteiten, zoals persoonlijke hygiëne, medicijnen nemen, eten bereiden en huishoudelijke taken uitvoeren.

Als je gaat werken in de thuiszorg, is geen dag hetzelfde. Je stapt binnen in het domein van vaak kwetsbare mensen. Mensen die jouw aandacht en zorg nodig hebben. Bij ZorgAccent maak je deel uit van een zelfsturend wijkteam. Samen met je collega’s neem je de verantwoordelijkheid op je voor de volledige cliëntenzorg. Dat vraagt wat van je. Maar je krijgt er ook veel voldoening voor terug.

 

Een vak apart

Vraag je een thuishulp, een verzorgende IG of wijkverpleegkundige wat het werk zo boeiend maakt? Dan staat het geven van persoonlijke aandacht bijna altijd op één. Want je verleent zorg die volledig op de betrokkene is afgestemd. In de heel eigen privéomgeving van de cliënt. Dit levert verrassende, mooie en ontroerende situaties op. Je ontwikkelt jezelf snel in de thuiszorg en je voelt de steun van collega’s die met je meedenken. Dit maakt de zorg voor mensen in de thuissituatie tot het mooiste vak wat er is.

 

Hoe werkt ZorgAccent?

Bij ZorgAccent hanteren we een heel nieuwe manier van werken en zorgen. Een aantal jaren geleden stapten we over naar kleinschalige, zelfsturende teams. Dit deden we om onze organisatie te vereenvoudigen. Dat is gelukt. We hebben bijvoorbeeld geen managers meer. En er werken minder mensen in de ondersteuning. In ruil daarvoor zijn er nu meer handen aan het bed. En heb je als thuishulp, verzorgende IG of wijkverpleegkundige heel veel vrijheid. Letterlijk zien hoe wij werken? Bekijk dan de filmpjes op ons YouTube-kanaal!

 

Minder managers, meer verantwoordelijkheid

Minder managers betekent ook: meer verantwoordelijkheden bij de teams. Bij ons werk je in een team met zo’n 9 andere collega’s. Samen doen jullie het werk dat jullie nodig vinden. De planning? Die regelen jullie zelf. Dat geldt ook voor roosteren, uren accorderen, PR en verzuimbegeleiding. Je team heeft een eigen bankrekening en huishoudboekje. Hoe je je dagelijkse werk invult, bepaal je dus met je teamleden. Hebben jullie hulp nodig? Dan staan onze ondersteunende diensten voor je klaar.

Het geheim van ZorgAccent

We gaan uit van vertrouwen. Dat is wat ons uniek maakt. Je bent een goed opgeleide professional. En je werkt samen met mensen die ook weten wat ze doen. Dus wij vertrouwen erop dat je samen met je collega’s een sterk team vormt. Dat je iedere dag je best doet. En zo goed mogelijk zorgt voor de mensen die aan jou zijn toevertrouwd.

 

Je blijven ontwikkelen

Bij ZorgAccent draait alles om een uitstekende zorgverlening. De kwaliteit van die zorg hangt natuurlijk af van de kwaliteiten van jou als medewerker. Daarom kun je je bij ons blijven ontwikkelen. Sterker nog, dat verwachten we zelfs van je. Dus ben jij bereid om steeds te werken aan je professionaliteit en deskundigheid? Dan zit je goed bij ons! Bovendien bieden we stageplekken en opleidingsplaatsen voor de beroepsbegeleidende leerweg (bbl).

 

Houd onze vacatures in de thuiszorg in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie. We hebben woonzorglocaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noordwest-Twente tot in grote delen van Salland. En in al onze wijken en kernen verlenen we professionele thuiszorg. Er komen regelmatig mooie vacatures/jobs vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag aan de slag bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten!