Vacatures in de thuiszorg

Thuiszorg vacatures

Voor vacatures in de thuiszorg ga je naar ZorgAccent. Tenminste, als je zoekt naar thuiszorg vacatures waarin ze je waarden om jouw inzet en betrokkenheid. Voor de verantwoordelijkheid die je neemt en voor de manier waarop jij, jouw cliënt centraal stelt. Je gaat zelfstandig op pad naar mensen thuis, maar je staat er nooit helemaal alleen voor. Als thuishulp of verzorgende voel je de nabijheid van een enthousiast team dat jou bijstaat met raad en daad op momenten dat jij dit nodig hebt.

30 October 2019

Wijkverpleegkundige Geesteren-De Pollen

7 November 2019

(Wijk)verpleegkundige Geerdijk

8 November 2019

Verzorgende IG/Verpleegkundige niveau 4 Vlinderteam Twenterand

8 November 2019

Verzorgende IG of (Wijk)verpleegkundige Karekiet

4 November 2019

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Albergen

28 October 2019

Wijkverpleegkundige Holten Oost

4 October 2019

Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige Rijssen Zuid-West

4 October 2019

Wijkverpleegkundige Wierden West

6 September 2019

Verzorgende IG of (Wijk)verpleegkundige Gravenesch

4 October 2019

Wijkverpleegkundige Vroomshoop Noord

Vacatures in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg maakt dat geen dag hetzelfde is. Je stapt letterlijk binnen in het domein van, vaak kwetsbare, mensen. Cliënten die jouw aandacht en zorg nodig hebben. Weet dat je bij ZorgAccent deel uitmaakt van een zelfsturend wijkteam. Je neemt, met jouw collega’s de verantwoordelijkheid op je voor volledige cliëntenzorg. Dat vraagt wat van je, maar je krijgt er ook veel voldoening voor terug.

Thuiszorg is een vak apart

Vraag je een thuishulp, een verzorgende IG of wijkverpleegkundige wat zijn of haar werk zo boeiend maakt, dan staat het geven van persoonlijke aandacht bijna altijd op één. Het verlenen van zorg die volledig op de betrokkene is afgestemd, en die je geeft in de zo eigen, privé omgeving van de cliënt. Dit levert verrassende, mooie en ontroerende situaties op. Je ontwikkelt jezelf snel in de thuiszorg en je voelt de steun van collega’s die met je meedenken. Dat maakt de zorg voor mensen in de thuissituatie tot het mooiste vak wat er is.

Houd de thuishulp vacatures bij ZorgAccent in de gaten

ZorgAccent is een grote en veelzijdige zorgorganisatie met woonzorglocaties in Almelo en omgeving. Ons werkgebied strekt zich uit van Noord West Twente tot in grote delen van Salland. En in al deze wijken en kernen verlenen we professionele thuiszorg. Er komen regelmatig uitdagende thuishulp vacatures vrij. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag aan de slag in de thuiszorg bij een moderne zorgorganisatie? Houd dan onze vacaturepagina goed in de gaten. Ook als je denkt aan de combinatie werken & leren.