Vacatures ouderenzorg

Nijverdal

Verzorgende IG / Verpleegkundige in de wijk Nijverdal Bloemenwijk

Nijverdal

Verzorgende IG wijkteam Nijverdal Kruidenwijk

Almelo

Verzorgende IG/Verpleegkundige wijkteam de Koppel

Rijssen

Verzorgende IG/Verpleegkundige in de wijk Rijssen-Zuid

Hellendoorn

(Wijk)verpleegkundige of Verzorgende IG – Wijkteam Hellendoorn Centrum

Ligt jouw hart bij de ander? En zoek je zinvol werk in de ouderenzorg in Twente of Salland? Bekijk dan de vacatures in de ouderenzorg bij ZorgAccent. We zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers in de woonzorg, dagbesteding, wijkverpleging, thuiszorg en huishoudelijke hulp. Denk aan: mensen die direct de handen uit de mouwen willen steken. En die zich verder willen ontwikkelen. Want we zijn een lerende organisatie, die altijd in beweging is.

 

Zinvol werk

In de ouderenzorg werk je met mensen die na een actief leven hulp nodig hebben. Ze willen graag zo lang mogelijk op de vertrouwde manier doorgaan. Bij ZorgAccent begrijpen we dat en zetten we ons daarvoor in. We doen er alles aan om ouderen een fijn en zorgeloos leven te laten leiden. In hun eigen huis of in een woonzorgcentrum. Onze mensen maken daarbij het verschil. Help jij mee?

 

Werken bij ZorgAccent

Bij ZorgAccent werken we op een vernieuwende, kleinschalige en persoonlijke manier. Dat betekent dat je in veel functies deel uitmaakt van een zelfsturend team. Als medewerker draag je veel verantwoordelijkheid. Tegelijkertijd sta je er nooit alleen voor. In nauwe samenwerking met je collega’s lever je maatwerk. Zo maak je écht verschil in de levens van de bewoners. Werken bij ZorgAccent geeft je dus veel voldoening.

 

Verhalen uit de praktijk

Misschien ken je de praktijk van de ouderenzorg al als zorgmedewerker of als mantelzorger. Of je komt uit een heel ander beroep e zoekt vacatures in de ouderenzorg omdat je nieuwsgierig bent. Of omdat je denkt aan een overstap naar de zorg. Dan ben je vast benieuwd hoe werken bij ZorgAccent eruitziet. Lees in dat geval de verhalen van medewerkers en vrijwilligers. En check vooral onze mogelijkheden voor werken en leren.

 

5 soorten vacatures in de ouderenzorg

Je vindt bij ons vacatures in de ouderenzorg verdeeld over deze 5 categorieën:

Hieronder diepen we het werk alvast een beetje uit. Zit er iets voor je bij? Of wil je meer weten over werken bij ons? Neem dan snel contact op.

 

Vacatures Woonzorg

Werken in de woonzorg bij ZorgAccent gebeurt in een leuke sfeer. Bovendien krijg je enorme waardering voor je inzet. Werk je graag op een persoonlijke manier? Weet je hoe je ervoor zorgt dat cliënten zich volledig thuis voelen? En zet je bewoners op de eerste plaats, net als wij? Solliciteer dan online op woonzorg vacatures.

 

Vacatures Dagbesteding

In een huiselijke sfeer samen activiteiten ondernemen die passen bij de cliënt. Dát is waar je werk in de dagbesteding van ZorgAccent om draait. Iedereen is weer anders. Maar jíj weet hoe je alle cliënten telkens weer een leuke dag bezorgt. Past dat bij jou? Solliciteer dan op onze dagbesteding vacatures online!

 

Vacatures Wijkverpleging

In de functie van verzorgende IG of wijkverpleegkundige verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Zelfstandig werken gaat je goed af. Daarnaast vind je het ook leuk om samen met collega’s te werken, in een zelfsturend team. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Lijkt dat je wat? Solliciteer dan op één van de vacatures!

 

Vacatures Thuiszorg

Op zoek naar werk in de thuiszorg? Dan zit je bij ZorgAccent goed! Hier wordt je inzet en betrokkenheid altijd gewaardeerd. Je gaat zelfstandig op pad naar de mensen thuis. Op jouw manier stel je de cliënt centraal. Klinkt dat goed? Solliciteer dan op onze thuiszorg vacatures!

 

Vacatures Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijk medewerker werk je bij mensen thuis. Je doet werk dat iemand tijdelijk of langdurig niet meer kan doen. Oog voor het welzijn van anderen vind je vanzelfsprekend. Denk je dat een cliënt meer zorg nodig heeft? Dan neem je direct contact op met je verzorgende collega’s. Dat is werken als huishoudelijke hulp bij ZorgAccent. Solliciteer online op onze vacatures in de huishoudelijke hulp.

 

Solliciteren naar onze vacatures ouderenzorg

Zie je een vacature in de ouderenzorg die bij je past? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Dat geldt ook als je wilt herintreden. Of als je zoekt naar omscholingsmogelijkheden. Zie je geen passende vacature, maar wil je wel graag aan de slag bij ZorgAccent? Stuur ons dan een open sollicitatie via het flexbureau: flexbureau@zorgaccent.nl.