Nienke Peters vertelt

Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen zowel van mijn collega’s als van de bewoners!

Nienke_Peters_ZorgAccent_Liefferdinck

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Nienke Peters, 22 jaar en ik ben werkzaam in team Magelerhof op woonzorglocatie Het Liefferdinck in Den Ham. Vijf jaar geleden ben ik begonnen als stagiair en inmiddels -na een tussenjaar- heb ik mijn diploma verzorgende IG-niv 3 op zak! De begeleiding tijdens mijn opleiding was echt TOP! Hier ben ik mijn collega’s dan nog altijd enorm dankbaar voor.

Ik werk op dit moment met veel plezier voor 28 uur met een vast contract en heb het hier erg naar mijn zin. Leuke collega’s, maar ook zeker leuke en lieve bewoners!

Wat de zorg voor mij zo leuk en bijzonder maakt? De lach die ik elke dag weer krijg van de bewoners. Ze zijn altijd zo dankbaar voor alles wat je voor hen doet. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen zowel van mijn collega’s als van de bewoners!

Bij ZorgAccent kun je in diverse werkvelden aan de slag. 

Woonzorg

Net als thuis

Binnen de woonzorg wordt gewerkt met de visie Net als thuis. Wil jij aan de slag in een van de zelfsturende teams?
Lees meer

Wijkverpleging

Zelfsturend...

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie.
Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Van onschatbare waarde

Je werkt bij de cliënt thuis.
Zij zijn tijdelijk of langdurig zelf niet in staat om het huishouden uit te voeren.
Lees meer

Ondersteuning

Service en dienstverlenend

Maak jij het een ander graag naar de zin? Dan kun jij de juiste ondersteuning bieden aan de zelfsturende teams.
Lees meer