Flexwerken bij ZorgAccent

Als flexwerker ben je in dienst van het flexbureau van ZorgAccent. Vanuit het flexbureau kun je ingezet worden in de woonzorg of de thuiszorg. Je kunt op basis van je oproepcontract voorkeuren aangeven voor locaties en/of werktijden.

Flexibel in plaats en tijd

Het flexbureau kent verschillende contracten. Je kunt een contract op oproepbasis krijgen of juist een contract met uren, de zogenaamde vliegende keep. Vanuit het flexbureau word je gekoppeld aan een team. Dit gaat natuurlijk in overleg met jou als medewerker en met het team. Voor de vliegende keep zal dit voor een aantal maanden zijn, aangezien zij invallen bij langdurig ziekte en zwangerschap-bevallingverlof. Als vliegende keep ben je flexibel inzetbaar en word je meegeroosterd in het team. Ook als oproepmedewerker kun je voor een langere periode gekoppeld worden aan een team.

Wat verwachten wij van jou?

Zowel in de woonzorg als in de thuiszorg werken we met kleine, vaste zelfstandige zorgteams die persoonsgericht werken en alle zorgtaken uitvoeren. Ieder team, zowel in de woon- als de thuiszorg heeft een eigen identiteit en werkwijze. Een hele nieuwe manier van werken en zorgen! Als flexmedewerker sta je open voor de visie van ZorgAccent. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de cliënt, de organisatie, het team en het individu. Verder ben je collegiaal, flexibel, deskundig en communicatief vaardig.

Wat doet het ZorgAccent Flexbureau?

Het flexbureau ZorgAccent is meer dan een uitzendbureau van de organisatie. Zij behandelt de interne aanvragen en verzorgt de werving en selectie, het functioneren en ziekteverzuimbegeleiding van de flexwerkers. Daarnaast biedt zij medewerkers in opleiding (Verzorgende-IG, MBO-V en HBO-V) de mogelijkheid om theorie en stagervaringen in de praktijk toe te passen.

Meer informatie of solliciteren?

Bel voor informatie naar het flexbureau. Het flexbureau is op alle werkdagen van 8.30-16.00 uur bereikbaar: Tel. (088) 988 1221 of (088) 988 1222. Stuur je sollicitatiebrief en CV per mail.

Op dit moment is het flexbureau op zoek naar kandidaten voor de functies van Verzorgende-IG en Verpleegkundige. Daarnaast zoeken wij medewerkers die in het laatste jaar van de Verzorgende-IG, MBO-V of HBO-V opleiding zitten.

Bij ZorgAccent kun je in diverse werkvelden aan de slag. 

Woonzorg

Net als thuis

Binnen de woonzorg wordt gewerkt met de visie Net als thuis. Wil jij aan de slag in een van de zelfsturende teams?
Lees meer

Wijkverpleging

Zelfsturend...

In de functie van verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie.
Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Van onschatbare waarde

Je werkt bij de cliënt thuis.
Zij zijn tijdelijk of langdurig zelf niet in staat om het huishouden uit te voeren.
Lees meer

Ondersteuning

Service en dienstverlenend

Maak jij het een ander graag naar de zin? Dan kun jij de juiste ondersteuning bieden aan de zelfsturende teams.
Lees meer